• Voordelig geprijsd
  • Belgische webshop

Bedrijfsinfo

BOCHKA BV

Heideland 37

2640 Mortsel

BE0717.655.191

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven zijn van toepassing op alle producten aangeboden op www.onlinewijnkopen.be . Elke bestelling impliceert de aanvaarding van deze voorwaarden.

Bestellingen en betalingen - webshop

Bestellingen gebeuren online via de webshop. Na ontvangst van de betaling worden de goederen verzonden. Bestellingen die nog niet verzonden zijn, kunnen kosteloos geannuleerd worden. In geval van niet tijdige betaling (14 dagen na bestelling) mag Onlinewijnkopen.be de overeenkomst met onmiddellijke ingang ontbinden.

Bestellingen en betalingen - winkel

De goederen zijn contant betaalbaar bij levering, tenzij anders vermeld op de factuur of op de bestelbon. Wanneer een factuur gedurende meer dan 8 dagen na haar vervaldag onbetaald blijft, zullen alle bijkomende kosten (schadebeding 10% op de hoofdsom, met een minimun van €50) en nalatigheidsinteresten (10% per jaar) aangerekend worden

Leveringen

Verzendingen gebeuren via Bpost of officiële koerierdiensten. Bestellingen worden meestal binnen 48h (niet-bindend) na ontvangst van betaling uitgeleverd. Goederen die retour komen, zullen terug verzonden worden mits een bijkomende toeslag.

De besteller is verplicht de goederen bij ontvangst te inspecteren, en geopende of beschadigde zendingen te weigeren, waarna onlinewijnkopen.be gecontacteerd dient te worden zodat naar een oplossing kan worden gezocht.

Prijzen

Tenzij anders aangegeven geldt de prijs voor een fles van 0,75 liter inhoud. Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW en accijnzen. De eventuele verzendingskosten worden apart vermeld. Promotionele aanbiedingen zijn geldig tot de aangegeven datum en dit zolang de voorraad strekt.

Productinformatie

Alle productinformatie op onze website wordt steeds zo nauwkeurig en up-to-date mogelijk omschreven, maar blijft algemeen, en kan dus niet opgevat worden als een gepersonaliseerd advies aan de gebruiker. Indien bepaalde informatie onvolledig of onjuist zou zijn zullen we dit zo snel mogelijk rechtzetten.

Tijdens de wissel van wijnjaargangen kan het gebeuren dat het jaartal van de beschrijving afwijkt van de geleverde wijnen, omdat deze nog niet administratief werd aangepast. In zulks geval mogen de wijnen teruggestuurd worden en zullen wij de nog verkoopbare flessen terugbetalen. De kosten voor de terugzending zijn voor in dit geval voor eigen rekening.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de door leveranciers of producenten verstrekte foutieve gegevens, noch voor de inhoud van, of schade die zou ontstaan zijn door het gebruik van eventueel gelinkte websites.

De informatie op www.onlinewijnkopen.be kan op elk moment, en zonder voorafgaande aankondiging of kennisgeving aangepast worden.

Kwaliteitsgarantie en retourneren

Wij staan achter de kwaliteit van de aangeboden producten. Mocht om welke reden dan ook, een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan nemen we dit binnen de 15 kalenderdagen na leverdatum terug. Dit geldt enkel voor ongeopende, nog verkoopbare goederen. Geopende producten worden niet teruggenomen, noch terugbetaald. De retourkosten en -risico's zijn ten laste van de besteller. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd en teruggestuurd naar de afzender.

Na ontvangst van de conforme goederen worden deze binnen de 30 dagen terugbetaald. Niet conforme goederen worden niet terugbetaald.

Een uitzondering hierop geldt voor speciaal voor de besteller gemaakte goederen. Deze kunnen niet geretourneerd worden.